Regrete

6 oct.

no regrets

Pentru început, doresc să vă mulțumesc că citiți acest blog și sper că încercați să urmați sfatul meu conform căruia „Sinceritatea nu a omorât pe nimeni deci fii indiferent și SPUNE CE CREZI!!!” .

În al doilea rând, sper că ați avut parte de o minunată zi de weekend, o altă zi în care trebuie să profităm la maxim de fiecare moment pentru că totul este efemer și fiecare clipă pierdută nu se poate întoarce în viețile noastre.

Sunt sigură de faptul că măcar o data în existența vostra ați simțit că vreți să intorceti timpul, că vreți să reparați o greșală sau să schimbați decursul unui anumit eveniment, iar voti ați rămas dezamăgiți că nu puteți retrăi anumite clipe. Vreau să vă spun că poate așa trebuie parcurs drumul nostru prin viață, cu părți bune și unele rele. Nu trebuie să ne lăsăm intimidați de întâmplări nefavorabile, ci din contra, trebuie să învățam din ele ca să putem face față altui hop din viață nostră. Cred că ați auzit de multe ori acesta frază cu ” ÎNVAȚĂ  DIN GREȘELI” dar eu chiar o consider valabilă deoarece căpătăm experiența necesară detectării unei întâmplări asemănătoare și atunci vom puea ști dacă să mergem pe o cale sau pe alta. Propun o analogie a dumului prin viață noastră cu mersul unui orb; acesta nu a știut mereu cum să pargurga un traseu singur sau să facă diverse lucruri cum ar fi gătitul, cititul, pictatul. El a fost ajutat de alte persoane și de anumite situații să înțeleagă lumea din jurul sau și cum funcționează acesta. Astfel el a ajuns să vadă mediul cu ochii minți și să se ferească sau să se apropie de anumite lucruri, la fel și noi, cu ajutorul experiențelor dobândim așa ziși”ochi ai minții” care putem spune că ne transformă în niște adevărați „mediumi”. Așadar, vă rog să nu vă simțiți vinovați sau să dați vina pe alții pentru anumite evenimente ci să le acceptați și să va gândiți că poate ele vă fac un om mai puternic și mai bun. De asemenea, nu uitați să trăiți fiecare clipă ca și cum ar fi ultima fiindcă ea trece pe lângă noi fără să o simțim și nici cea mai intensă dorință nu o poate întoarce.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: