Grupuri

16 oct.

Salutări dragilor mei cititori! Sper că ziua de azi a fost frumoasă având în vedere temperatura destul de ridicată pentru luna octombrie și datorită dimineții cețoase care avea parcă o aură mistică.

Astăzi mi-am clarificat ideile asupra grupurilor de prieteni. Majoritatea sunt uniți fiindcă au hobby-uri comune, sunt vecini, colegi sau gândesc asemănător, dar sunt și grupuri care rămân împreună din cauza unei persoane, acesta poate fi o prietenă super care se înțelege de minune cu toți sau una rea, disprețuită de ceilalți, amicii urând același individ.

De multe ori persoanele din grupuri diferite se pot antipatiza reciproc și de aici toți membrii ajungând să-i disprețuiască pe ceilalți. Este foarte rău că lăsăm mândria și prejudecățile să ne întunece gândirea și să nu ne ofere măcar o mică posibilitate de a gândi la rece situația, pentru că se poate ca noi să avem lucruri în comun cu alții.

Cei care își țin prietenii aproape sunt niște persoane bune și grupul ar sta împreună datorită unor lucruri pozitive care te relaxează și te fac să te simți bine, nu cum e în cazul contar unde de multe ori ai o gândire răzbunătoare și găsești defectele tuturor.

Bineînțeles că nimeni nu e perfect, toți avem mintea noastră unicata, personalitate și mândrie. Suntem diferiți și asta e, nu o putem învinge pe Mama Natură sau pe Dumnezeu, și aceste discrepanțe ne fac să ne aliem cu uni sau alți în funcție de ceea ce credem că e mai bine. Fiecare mișcare ne poate ridica sau scădea în ochii altora, de aceea trebuie să acceptăm că nu putem fi iubiți de toți.

În concluzie, putem fi prieteni din cauză că nu ne place de cineva care la rândul ei nu ne place, sau datorită faptului că iubim să facem aceleași lucruri. Dar aceasta e realitate și societatea în care trăim.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: