Dezamagirea

9 nov.

images

În această seară m-am gândit să scriu despre dezamăgire. Cu toții ați pățit ca o persoană dragă, sau una pe care o respectați să vă dezamăgească, pentru că face parte din nautra noastră umană și toți facem greșeli de care, poate, ne va părea rău în viitor. Știu sentimentul acesta care parcă te întristează și face ca un om să scadă puțin în ochii tăi.

Dezamăgirea poate fi cauzată de faptul că ți-ai pus încrederea în cineva, iar acel cineva a făcut o acțiune care te-a surprins într-un mod neplăcut (a spus altora secretele tale, te-a lăsat baltă, te-a mințit sau nu a fost lângă tine când aveai nevoie). Toate aceste lucruri te fac nefericit și simți că toate cele crezute de tine au fost minciuni.

Nu vreau să vă lăsați descurajați din pricina acestor fapte, deoarece acel om/prieten poate a avut un motiv „întemeiat” pentru a vă dezamăgi (lenea, batjocoră). Trebuie să trecem peste neplăcerile vieții și să privim partea savuroasă a acesteia, cea care este plină de iubire, prietenie și fericire. Mereu umbra trecutului ne va urmări de aceea trebuie să o lăsăm în spate, interzicându-i să ne depășească, fiindcă în acel moment vom simți o amărăciune în suflet. De asemenea, trebuie să învățam să iertăm persoanele care ne greșesc, deoarece nu merită să trăim cu sentimentul de ură, acesta fiind toxic pentru psihicul nostru de neprețuit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: