Profită de șansele din viața ta!

5 mart.

Second_Chance

Bună, cititori!

Sper că vă simțiți bine și că profitați la maximum de viață; spun asta deoarece e clar că șansele pot fi foarte ușor ratate și nu am vrea să trăim cu regrete sau întrebându-ne:” ce ar fi fost dacă?”.

Vedem deseori la TV, în special în filme, cum toți primesc o a doua șansă. În realitate însă, cred că e dificil să obți iertarea oamenilor, prin urmare nu îți mai primești acea epică șansă. Consider că cei care, totuși, au posibilitatea de a o primi sunt niște oameni norocoși, iubiți și doriți de alții ca să le stea alături. Acum depinde foarte tare și de natura faptei ispășite care duce la cererea unei noi șanse.

Să luăm un exemplu general din viețile noastre cotidiene. De câte ori nu ați simțit un impuls să faceți ceva dar nu ați făcut-o din cauza rușinii? Sau poate ați vrut să chemați la o întâlnire persoană specială din inimile voastre? Sau nu ați acceptat o ofertă tip „once in a lifetime” (ați refuzat: să luați ultimul bilet spre o locație tropicală/să mergeți cu un prototip de mașină etc )?; de multe ori viața ne pune în față niște conjuncturi favorabile pentru ca noi să ne îndeplinim visurile, dar nu le acceptăm gândindu-ne că o las pe mai târziu sau nu am chef. Dar aceste evenimente nu se pot repeta niciodată și atunci privim în urmă cu ciudă și regret că nu am acționat la momentul potrivit și că, poate, viitorul nostru ar fi arătat altfel. 

 

  •  Trebuie să ne trezim la realitate și să constatăm că viața asta nu are „replay” sau șansa de derulare.
  •  Trebuie să acceptăm provocările și să nu ne fie lene/frică să trecem la acțiune ca să fim fericiți.
  •  Profitați de șansele ce vă sunt puse pe tavă!
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: