Prietenie…

28 mart.

Image

Consider că acest subiect este printre cele mai comune din lume, dar totuși nu putem spune că e ceva banal, un cuvânt care își pierde din bogăția sensului sau; cu cât vorbim mai multe despre „ea” ne dăm seama că prietenia nu poate avea granițe, e ca și un întreg „univers într-o coajă de nucă”, un teritoriu nemărginit în care pășim zi de zi și descoperim tot mai multe bucurii sau, uneori, neplăceri și tristețe în lunga noastră aventură prin viață.

Prietenia are puterea de a lega două sau mai multe suflete și de a le împleti în cel mai frumos mod posibil, astfel, viața parcă are un nou sens plin de iubire, ardoare, zâmbete, iertări etc.

Acest copăcel trebuie hrănit de toată lumea ca totul să fie armonios și echilibrat, cea mai mică uitare ducând la ofilirea unor mici părticele din arbustul numit PRIETENIE. Dar totul poate fi vindecat dacă există binevointa din partea celor dragi.

Cred că este îngrozitor ca o ruptură a prieteniei să se producă; lumea parcă se cutremură, ideile și gândurile se întunecă, iar inima e plină de amar. Dar nu avem ce face și e foarte greu de prevenit o asemenea catastrofă. Trebuie să învățam să privim mereu spre viitor dar nu trebuie să uităm să mai aruncăm din când în când o privire spre momentele dulci din trecut (poate ne rănește situația de acum, dar imaginea e îmbunată de amintirile frumoase).

Simt că aș mai putea vorbi câteva ore dar cred că am spus niște lucruri esențiale legate de opinia mea și sper să îmi împărtășiți și voi gândurile voastre!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: