Ploaia…

8 iun.

Image

Chiar în acest moment mă relaxez și am o bună ocazie la meditație. Cadrul propice este creat și de frumosul sunet al ploii care are un farmec aparte. Păcat că nu știm cu toții să apreciem acest fenomen natural, bineînțeles când se petrece fără excese. E ceva în sunetul ei care te face să cazi pe gânduri și care te atrage.

Vreau să ies afară și să alerg sau să dansez și să uit, măcar pentru câteva clipe, de banalul cotidian, de stres, de probleme….Dar e destul de rece….oricum va veni o zi caldă vara aceasta, iar atunci nu voi rata ocazia.

Vom putea dansa liberi în ploaie și să îi simțim stropii pe piele cum ne mângâie. Acest dans mi se pare fascinant, Tu și ploaia… o pereche de dansatori inascuti care se completează și fac un spectacol nemaivăzut.

Îmi place să cred că apa ce cade din cer este un fel de dar de sus – hrănește întreaga natură și spală toate relele…cel puțin în viziunea mea, apa este o purificatoare a vieții omenești de pe planetă și lasă loc unui mic început.

Știu că avem tendința de a deveni melancolici din cauza norilor și poate a ploii…dar nu uitați că aveți un moment numai bun de meditare, conștientizare, și poate chiar reverie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: