Cum se reflectă frumusețea interioară în cea exterioară?

11 sept.

Woman-Looking-in-Mirror

Pentru că am auzit în ultima vreme multe discuții pe acest subiect și deoarece aud zilnic oameni afirmând că frumusețea exterioară nu conteaza, ci contează doar interiorul doresc să-mi exprim la rându-mi opinia.

Să afirmi, mai ales în zilele noastre că ceea ce se vede este lipsit de importantă mi se pare naiv, să nu spun impertinent. Cine a spus că ambalajul vinde a fost un om intelept.

Atenție însă, nu spun că ar conta doar exteriorul, căci interiorul este la fel de important la rândul sau.Dar ca idee, imaginați-vă un cadou frumos,atent ambalat cu o fundiță cochetă.Nu te atrage? Nu te încânta până și doar ambalajul, pe care eziți să-l deschizi să nu strici frumusețea aceea?

Un exterior frumos și senin este semnul unui interior echilibrat, al unui suflet luminos și cald.Din păcate nu putem spune că intodeauna este așa. Uneori un ambalaj frumos poate ascunde o goliciune interioară și incerearea asidua de a compensa cu ceea ce avem în exterioar ceea ce ne lipseste in interior.

Întocmai de aceea vreau să subliniez cât este de esențial să fim frumoși pe dinăuntru. Să radiem de bucurie, de liniște și să fim contopiți de pace sufletească. Atunci când se întâmplă acest lucru , garantat că până și chipul nostru se insenineeaza, având că rezultat atât splendoarea sufletului cât și cea a trupului.

Nu cred că un om bogat din punct de vedere sufletește, care se îngrijește zilnic de ceea ce se află dincolo de aparențe poate fi… urât.

Frumuseta interioară și cea exterioară sunt două elemente interconectate care nu pot funcționa una fără cealaltă pentru a optine rezultate maxime de la călătoria noastră pe acesta lume.

De aceea ca să fii o persoană echilibrată trebuie să ai grijă de toate aspectele ființei tale și să nu le neglijezi niciunul dintre ele.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: