Vânătoarea din zilele moderne pentru cucerirea femeii

4 oct.

82

Vânătoarea este prezentă în această civilizație încă de la începutul omenirii. Pentru supraviețuire oamenii dar și animalele din cele mai îndepărtate timpuri au recurs la vânătoare. De atunci ni s-au dezvoltat anumite abilități precum răbdarea, acuitatea simțurilor, subtilitatea, meticulozitatea.

Bărbatul a fost și va rămâne pentru totdeauna prădător; este o calitate înnăscută a lor, iar noi, reprezentanțele sexului frumos, vom fi prădate pentru mult timp de aici înainte. Deși satisfacția masculului este mare când reușește să-și captureze vânatul, nu de puține ori reușita se datorează faptului că prada și-a ales vânătorul.

Însă noi, femeile, nu ne dorim să fim cucerite oricum, la întâmplare, avem standarde înalte, vrem să ne simțim unice, dorite. Tânjim la spectaculozitate, artificii, tot tacâmul, să fim tratate aparte. Râvnim la pasiune și nu neapărat la gesturi siropoase și declarații de dragoste care ar trebui să ne dea pe spate€ la propriu. Nu suntem mașinării, nu avem butoane, nu funcționăm după un manual căci suntem diferite în esență deși părem la fel în aparentă. Încurajez bărbații să fie ei înșiși, să se lase condus de propriile sentimente,de ce le dictează inima.

Femeie fiind mi-ar plăcea să fiu luată prin surprindere, atrasă în jocul seducției dându-mi-se impresia că nu există nicio cale de scăpare, asta în cazul unui pradator profesionist care știe rețeta unei vânători reușite. Subtilitatea este cheia succesului. Dorința, așteptarea, toate acestea ne angrenează într-un joc periculos unde senzualitaea și masculinitaea se împletesc perfect, unde două ființe diferite se completează reciproc și aici vine constatarea faptului că atât pradatorul are nevoie de pradă cât și viceversa. Însă nu orice vânător ne atrage atenția, nu întoarcem capul după orice. Acesta trebuie să fie dornic, stăpân pe sine și să știe să se facă dorit. Și ce îl ajută pe bărbat să-și etaleze masculinitatea dacă nu un corp bine îngrijit, curat, fresh care să se joace cu simțurile tale olfactive.

Cei de la Gerovital s-au gândit să le dea o mână de ajutor bărbaților și au creat o gamă specială de îngrijire destinată lor, Gerovital H3 MEN, căci orice vânător are trucurile sale, iar Gerovital H3 MEN nu va da greș. Orice femeie apreciază când cel de lângă ea este preocupat de aspectul sau, mai ales că acest lucru se vede si se simte.

Bărbatul vânător modern înseamnă un mascul bine adaptat la noile cerințe ale vremii, care știe să facă față provocărilor din jur, un maestru în cucerire prin ceea ce este și nu prin ceea ce pretinde a fi, puternic dar și atent cu femeia și nevoile ei. În câteva cuvinte Don Juan-ul zilelor noastre este un bărbat atent la detalii și la trupul sau deoarece știe că acesta îi va fi un aliat în ,,luptele’’ sale sau un inamic. Modul în care arată un mascul îi poate ușura munca sau o poate îngreuna, de aceea bărbații nu trebuie să ezite să folosească mici trucuri de îngrijire.

După o bună perioadă în care doar de la femei existau așteptări, am început să ne cerem și noi din drepturi și să strigăm sus și tare că ne dorim, la rândul nostru, alături o persoană îngrijită, aranjată. Datorită Farmec acum acest aspect este posibil căci gama de la Gerovital H3 MEN le oferă și domnilor oprtunitatea de a-și impresiona doamnele și prin altceva decât cuvinte. Aceste produse create special pentru voi, bărbații, și pentru nevoile voastre repezinta arme sigure în capturarea pradei. Eu una sunt bucuroasă că în sfârșit cineva s-a gândit la reprezentanții sexului tare și la nevoile lor sau la o adică… ale noastre  Nu de alta dar să nu fim singurele cărora le ia doua ore să ne pregătim pentru o întâlnire.

Deoarece noi, femeile, suntem maestre când vine vorba de amănunte apreciem fiece lucru mărunt sau efort depus de voi, bărbații.

Acest articol a fost scris pentru prima probă a concursului SuperBlog 2014 care se află la cea de-a 9-a ediție.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: