Tu suferi pentru frumusețe?

14 oct.

Epilarea….un concept banal pentru noi și un ritual de frumusețe al femeilor, dar nu numai. Toată această mobilizare în vederea îndepărtării părului nedorit, fie că vorbim de epilare, depilare sau pensare, a început din cele mai vechi timpuri, chiar înainte de anul 4000 I.HR. (Motivele pentru care oamenii făceau asta, chiar și bărbați sau copii, erau diverse: religioase, estetice, de igienă șamd) Astfel procesul are o istorie vastă și interesantă, iar când ne gândim că de atâtea mii de ani, noi luptăm cu inevitabilul, e de așteptat ca tehnologia în ceea ce privește epilarea să fie performantă și accesibilă în prezent. Așa că noi continuăm să trecem prin chinuri mici sau neplăceri pentru a ajunge la un corp fin. Probabil că, făcând acest lucru, ne simțim mai încrezătoare în sine, pregătite pentru orice surpriză sau moment special.

Este normal să nu mai utilizăm vechile metode precum epilarea cu zahăr, cu ață, cu piatră ponce, gips sau rhusma (mixtură de arsenic, var nestins și amidon), ci lama, crema depilatoare, penseta, ceara sau IPL. Acum, există opinii pro și contra pentru epilarea cu ceară sau cea definitivă. Pentru ambele se pierde timp, deoarece: 1. aparatele IPL sunt costisitoare și e nevoie de un drum regulat la salon; 2. cu ceara faci mizerie acasă, iar asta duce la nevoia apelării la un cosmetician. Ceara pare o opțiune mai ieftină pe moment, iar laserul una mai scumpă. Până la urmă, totul depinde de buzunarul fiecăruia, de timpul și de preferințele sale. Însă, pe termen lung, e mai avantajos să folosești varianta definitivă.Trebuie să recunosc, deși nu am încercat epilarea definitivă ea sună tot mai tentant. Pare eficientă, sper că e așa.

Ce nu am face noi pentru frumusețe sau stimă de sine, nu-i așa? Încercăm tot felul de lucruri nebune pentru a ne atinge un ideal care dă naștere unuia nou, de fiecare dată. Așa se face că ajungem, unii dintre noi, să exagerăm și să ne transformăm în creaturi monstruoase.

Nu e mult de umblat pentru a face rost de ustensilele necesarii epilării cu ceară sau de un salon specializat în îndepărtarea permanentă a firelor de păr, pentru că lumea a evoluat mult, așezările umane sunt în plină dezvoltare și sunt o groază de magazine sau de cosmeticieni. Toate acestea deoarece se urmărește obținerea de profit în urma realizării unui serviciu folosit foarte des, de tot mai multă lume. Ne mulăm după nevoile altora și deschidem afaceri care urmăresc exact eliminarea unor trebuințe. Iar dacă munca nostră e de calitate, lista clienților fideli crește.

Pentru cei care preferă shopping-ul online, vă invit să accesați cu încredere pagina celor de la Total Pro Beauty. Ei sunt, printre altele, distribuitori de consumabile saloanelor de înfrumusețare. Iar, fiind importator direct și prețurile lor sunt competitive. Așadar, dacă vă interesează produsele concepute pentru epilarea definitivă, sau kit-uri de epilare cu ceară, nu exitati să accesați link-ul atașat cuvintelor de la începutul propoziției.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: