Cum să alegi asigurarea de sănătate perfectă?

26 oct.

MediHelp logo 2012

 

Sănătatea este ca banii, niciodata nu vom avea o adevărată ideea de valoarea sa până când o vom pierde. (Josh Billings)

Pentru ca o decizie ce priveste santatea ta si a familiei tale nu trebuie sa fie pripita poate fi o alegere destul de grea insa sanatatea fiind pe primul loc nu trebuie neglijata.

Tendinta din zilele noastre e sa muncim sa agonisim cat mai mult azi ca doar vom avea timp maine sa ne ingrijim de sanatatea noastra maine. Insa, de multe ori maine e prea tarziu si tot ce-am strans intr-o viata se duce pe apa Sambetei din cauza neglizentei.

Pentru ca stiu ca ai o viata cat ocupata si petreci multe ore la lucru, prea multe poate sa reusesti sa te ingrijesti de toate Medihelp International face lucrurile  posibile pentru tine, pentru ca tu sa fi in siguranta si sa poti fi fericit.

MediHelp International – cel mai important furnizor de asigurări private de sănătate cu acoperire internațională din Europa Centrală și de Est. MediHelp îmbină cu succes asigurarea internațională de sănătate cu asistența medicală internațională, în beneficiul clienților săi.

Sunt sigura ca cel mai important pentru tine este armonia in caminul tau si cum paza buna trece primejdia rea este importat san e luam un moment sis a meditam la faptul ca desi azi e bine maine nu stim cum va fi. Cel mai simplu este sa-i lasam pe cei care se opcupa de asta sa aiba grija de santatea familiei noastre astfel sa putem pune linistiti capul pe perna.

MediHelp International deține cea mai importantă expertiză în domeniul asigurărilor private de sănătate fiind prezenta pe piata incepand cu 1999.Din dorinta de a sari in ajutorul clientilor lor si bazandu-se pe analiza aprofundata a pietelor locale si internationale au dezvoltat propriile planuri de asigurări, care se adresează atât persoanelor fizice, cât și companiilor.

Printre principalele  beneficii ale asigurărilor de sănătate MediHelp se afla:

  • acoperire europeană și / sau internațională
  • acces la spitale publice și clinici private în spațiul european și internațional

  • acoperire integrală a cheltuielilor cu spitalizarea, inclusiv a costurilor intervențiilor chirurgicale

  • acoperire în cazul unor boli grave, precum cancerul (intervenții chirurgicale, spitalizare, tratament în ambulatoriu, medicamente)

  • acoperire servicii de transplant de organe și țesuturi

  • evacuare aeriană

  • acoperirea cheltuielilor în ambulatoriu

  • servicii de urgență și asistență 24/7

Pentru linistea ta echipa de la Medihelp International au creat MediHelp Superior Plan, cel mai nou produs MediHelp, ce oferă cea mai mare limită de acoperire de pe piață din prezent, respectiv de 2,5 milioane de euro pe an, posibilitatea alegerii țării unde doriți să beneficiați de îngrijire medicală și acoperirea cheltuielilor cu maternitatea.

Cu asa beneficii orice s-ar intampla as sti ca am facut tot ce mi-a stat in putinta pentru sanatatea mea si a familiei mele.Faptul ca exista o acoperire europeana si/sau internationala imi confera siguranta in eventualiatea unei calatorii si scutiri platii unor sume neprevazute. Mai mult decat atat  linistea mea ca orice mi-ar intampla nu va trebui sa scot sume exorbitante din buzunar ci polita mea de asigurare medicala ,, va avea grija’’ de asta.

Tu ce aspecte ai in vedere in alegerea unei asigurari de sanatate pentru tine, sau pentru cei dragi?

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: