Fii creativ și câștigă o excursie de la Toyota!

28 oct.

Ți-ai dorit vreodată să vizitezi Franța? Sau să testezi noul Yaris? Ești fan Toyota?

Atunci am o super veste care îți va face ziua mai frumoasă! Cei de la Toyota organizează un concurs care are în prim plan mașina Yaris, vor fi 3 câștigători, iar premiul constă într-o excursie unică, all-inclusive, de un weekend la fabrica Yaris din Valenciennes, Franța. Ce se va întâmpla în călătorie e chiar interesant: vei trăi o experiență de tipul „În spatele cortinei” și vei descoperi, astfel, secretele ascunse în spatele automobilului.

Mie, una, îmi place mecanismul acestui concurs și mi se pare că trezește spiritul artistic din tine, te provoacă să fii original și să îți exersezi ochiul de fotograf sau cameraman.

Știu că sunteți curioși de modul în care va fi desemnat câștigătorul și ce trebuie să facă pentru a evada un weekend din țară. E destul de simplu, dar trebuie să fii cât mai original poți deoarece e nevoie ca tu să realizezi un filmuleț sau să faci o poză cu mașina în rolul de vedeta și într-o ipostază inedită, de exemplu: lângă clădiri renumite, monumente sau peisaje memorabile, alături de personalităti semnificative din orașul tău, în ipostaze cu semnificație sentimentală pentru tine șamd.

Nu uita că trebuie surprins noul model Yaris 2014.

Dacă vrei să îl admiri sau testezi, o poți face la unul dintre showroom-urile Toyota din următoarele orașe: București, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Focșani, Iași, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Timișoara, Tg. Mureș.

Ai grijă că termenul limită de participare la campania „Yaris în orașul tău” este în 10 noiembrie 2014. Oricum, dacă vrei să afli mai multe despre competiție poți accesa adresa de AICI

Eu spun că merită să încercați pentru că fiecare probă la care participă cineva îi dezvăluie noi laturi creative și noi interese. În plus, sloganul mașinii este „Genial în oraș, fericit oriunde!”.Sună atractiv, nu? Deci ce ar fi să încercăm cu toții autovehicului și să decidem noi înșine dacă chiar se potrivește?

Reclame

Un răspuns to “Fii creativ și câștigă o excursie de la Toyota!”

  1. Mureşan Marina 28 octombrie 2014 la 23:05 #

    Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: